Stres ? 4 ushqimet që duhet të shmangni patjetër

Ne një dite jo te mire, ne tërhiqemi me shume nga gjerat e ëmbla, te yndyrshme dhe ato te kripurat. Disa prej tyre janë shume te dëmshme dhe na bëjnë akoma me keq. Mësojini cilat janë. Patatinat Nuk janë vetëm kaloritë e marra nëpërmjet tyre, por kripa dhe yndyrat industriale janë gjithashtu te dëmshme. Nëse doni patjetër te… Read More »

Shtatzania jasht Mitres

Shtatëzania jashtë mitrës është e zakonshme, gjendje e rrezikshme e cila ndodhë një nga 100 shtatëzani. Kjo ndodhë kur veza e pjelluar mbarësohet jashtë mitrës. Me zhvillimin e shtatëzanisë kjo shkakton dhëmbje dhe gjakderdhje. Nëse nuk trajtohet shpejt mund të shpërthen tubën e mitrës dhe shkakton gjakderdhje abdominale dhe nëna mund të ketë dështim kardivaskular dhe të vdes.… Read More »