Pyet Mjekun Zgjidhni shqetësimet tuaja shëndetësore ... Mjeku ju përgjigjet. Pyetjes zakonisht i përgjigjen më shumë se një mjek ose specialist...

ÇFARË ËSHTË HEPATITI C?Hepatiti C është një sëmundje e mëlçisë. Fjala hepatit do të thonë inflamacion (pezmatim) i mëlçisë. Inflamacioni ...

Diarreja nënkupton zbrazje të shpeshtë, të tepërt dhe të hollë (të lëngshme) e zorrëve. Në mjekësi, diarreja definohet si një ...

Bulimia është një prej çrregullimeve më të shpeshta të të ushqyerit. Njerëzit me bulimi hanë sasë të mëdha të ushqimit ...

ÇFARË ËSHTË BRONKITI?Bronkiti është një sëmundje e rrugëve të frymëmarrjes e cila shkakton inflamim (pezmatim) të membranës së mukozës së ...

ÇFARË ËSHTË HEPATITI B?Hepatiti B është një sëmundje e mëlçisë. Fjala hepatit do të thonë inflamacion (pezmatim) i mëlçisë. Inflamacioni ...

Bronkiektazitë janë sëmundje kronike, të lindura ose të fituara, që karakterizohen me zgjerime të pakthyeshme cilindrike, sekondare-cistike apo varikoze, zakonisht ...

Teknikisht, urthi (thartira ose djegësira e lukthit) është simptoma që ndjeni kur acidi del nga lukthi dhe vjen lart. Ndryshe ...

Hemorroidet janë enë të gjakut të ënjtura dhe të inflamuara (pezmatuara) rreth anusit ose në pjesën e poshtme të rektumit. ...

MENSTRUACIONET, ÇRREGULLIMET MENSTRUALEÇrregullimet menstruale nënkuptojnë çfarëdo ndryshimi brenda ciklit normal të menstruacioneve te një femër. CIKLI MENSTRUAL Cikli menstrual paraqet ...

Aknet, ose siç njihet në mjekësi akne vulgaris, janë një problem i lëkurës që më së shumti paraqitet te të ...