Dhimbje ne gjoks nen gjirin e djathte

Pershendetje
Prej 15 ditësh nje mikja ime vuaj nga dhimbjet nën gjirin e djathte . IU shfaq pas kishte  gripin + kollë,  por kollu zhduk prej disa javesh. Dhimbja eshte ne mes te brinjeve . shume e  fortë, nëse shtrihem në shpinë,ose ne krah te djathte. Dhimbja eshte me e fortë në mëngjes, madjesikur te therte me  thikë , pastaj largohen x në një ditë dhe të rifillojnë ne mbremje. Kam bere EKG dhe Radiografine ne Gjoks ,te gjitha negative . E kam trajtu me  paracetamol për x një javë dhe dhimbjet  “kane  rënë, por tani mbetet stabile. cfare mund të jetë? nëse eshte per aresye muskulore mund të jetë efektive masazhi?, apo mund te jete një problem i kockave? Cfare  analizash  të mëtejshme duhet te bej? mua më duket e pamundur të duroj këtë dhimbje pa e ditur shkakun, duhet te bej dicka , cfare me sygjeroni ?
Faleminderit

2

Përgjigje


  1. 0 Vota
    Nderprit kafeinen menjehere dhe shiko nese do kesh ndryshime .. ( kafe machiato , kakao . te gjitha ca kane kafeine
  2. 0 Vota

    Mund të jetë një pezmatim nervi ndër brinjëve, do të ishte e dobishme te vizitoheshit tek nje mjek ortopedik.

    përzemërsisht

  • Përgjigjet janë mbydhur